Over ons

“Het is mijn droom om een community te creëren waarin iedere vrouw zich zelfverzekerd voelt.
Een plek waar jij ziet dat al je dromen binnen handbereik liggen.”

– Fatima J. (Oprichtster)

Onze
Missie

Ons doel is om empowerende kennis en trainingsbegeleiding door te geven om een positieve impact te hebben op de gezondheid en fitheid van iedereen met wie we werken. Zo kunnen wij een gepersonaliseerde gezondheids- en fitnessservice bieden die het ware potentieel van elk individu ontsluit, zodat ze hun gewenste doelen kunnen bereiken.

ONS
Verhaal

Onze belangrijkste focus bij JLadySports is functionele training vanwege de bewezen voordelen. Met de nadruk op mobiliteit, kracht en conditie, verschillen de voordelen van functionele training van andere trainingen vanwege de manier waarop het zich op uw lichaam richt.

Voorzieningen

De gym

Previous
Next

FAQ

JLadySports heeft veel trainingsopties beschikbaar. Personal Training wordt aangeboden in een één-op-één formaat onder leiding van een gecertificeerde personal trainer, wat een zeer persoonlijke ervaring biedt. Small group training is vergelijkbaar met personal training, alleen is het leuker omdat er meestal 2-4 mensen in een sessie zitten. Groepstrainingen omvatten 5+ personen en bieden verantwoordelijkheid en een energievolle sfeer die je gemotiveerd houdt.

Ja dat hebben we! Fitnessen moet zo gemakkelijk mogelijk zijn en de mogelijkheid om een snelle douche te nemen na een training is soms het verschil tussen “ik kan trainen” en “ik kan niet trainen”. Onze club heeft douches en badkamers en biedt kluisjes aan.

Hoewel er geen vaste leeftijdsgrens is, moet onze fitnesscentrum voldoen aan de geldende wetten met betrekking tot leeftijdsvereisten en leeftijdsbeperkingen. Hierdoor moet je 16 jaar of ouder zijn om lid te worden.

Ja, dat doen we! Onze leden krijgen automatisch toegang tot een apart wifi-netwerk.